Cum realizez o programare pentru consultație în ambulatoriu?
 

 

Programare TELEFONICĂ

 

 

Pentru a realiza o programare telefonică, vă rugăm apelați numărul UNIC pentru programări:

031 005 ORTO

(031 005 6786)

 

 

 

Pentru a realiza o programare online, vă rugăm să accesați portalul pentru pacienți.

(în lucru)

 

Programare ONLINE - Click AICI

 

 

În prezent, primim aproximativ 400 de apeluri zilnic pentru programări.  Capacitatea de preluare este de maxim 10 apeluri simultane, care se pozitionează în ordinea intrării apelurilor, în coada de așteptare.

Este posibil ca în anumite intervale orare, timpii de preluare ai unui apel de către un operator, să fie mai mari. În acest sens va rugăm să aveți răbdare, să lăsați un mesaj vocal (aveți posibilitatea să faceti acest lucru după aproximativ două minute de așteptare), sau să reveniți în altă zi sau în alt interval orar.   

Pentru o organizare eficientă și centralizată a programarilor în vederea unei consultații în Ambulatoriu, vă rugăm respectuos:

- dacă nu puteți să rămâneți în așteptare, să lăsați un mesaj vocal și veți fi contactați

- să nu ne contactați pentru programari prin intermediul paginii de Facebook, prin E-Mail sau prin SMS 

- să nu apelați numărul unic pentru programări de pe mai multe numere de telefon simultan

- consultațiile pentru extragerea firelor de sutură - postoperator sau în vederea controalelor periodice, le puteti face la externare (fară să mai fie nevoie să ne apelați ulterior)

- să nu apelați numărul de centrală (021 252 00 57) pentru programări.

 

 

GDPR

Spitalul Foișor își ia angajamentul să protejeze datele dumneavoastră personale, să fie transparent cu privire la categoriile de date prelucrate și să vă asigure drepturile conferite de regulament. În acest sens vă invităm să consulaţi Nota de informare emisă de Spitalul Foișor - în temeiul art. 13 al Regulamentului UE 2016/679 (“GDPR”).